Strategia de dezvoltare locala 2021-2027


CompostColectare selectivaSGR - Sistemul de Garantie-Returnare


Creșterea gradului de utilizare a internetului

Grafic colectare deseuri municipale

Program colectare selectiva deseuri

legislatie.just.ro


Online

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Hasznos linkek

www.huro-cbc.eu

Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013

www.hungary-romania-cbc.eu

Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013

www.accdomanesti-domahida.ro

Domahidi Kraszna Közösségi Egyesület Web-oldala

Statistici/Statisztikák

Látogatók
1
Cikkek
222
Cikkmegtekintések találatai
562453
Pagina speciala despre ambrozie


Vrei sa devii asistent maternal?

A polgármester üzenete a lakosság részére!

Primar David Gheorghe„Hazánk Európai Unióba történő integrációja következtében, Románia vidéki közösségei számára saját jövőbeni fejlődésükre vonatkozó stratégiai szemlélet kialakítása és terjesztése válik szükségessé. Egy ilyen látásmód hiánya kaotikus közigazgatási tevékenységhez vezethet, melynek során lehetőségek vesznek el és irracionálisan használnak fel értékes erőforrásokat. A hatékonyság érdekében viszont, a közigazgatás szintjén a stratégiai tervezést olyan menedzsment gyakorlásával kell összekötni, mely képes felismerni az adódó lehetőségeket és élni is ezekkel a közösség érdekében. Eszerint a helyi közösség életminőségének javítása a község jövőbeni fejlődésének nélkülözhetetlen feltétele, az eredményes közigazgatás pedig Majtény község fenntartható fejlődésének lényeges feltétele.” Polgármester, David Gheorghe

Uniunea Europeana

Ungaria-Romania 2007-2013

Üdvözöljük a Majtény község Polgármesteri Hivatal weboldalán

Conferință încheiere proiect ROHU392

CONFERINȚĂ ÎNCHEIERE PROIECT

,,Răspuns integrat pentru asistență medicală în zona transfrontalieră” – ROHU392


La data de 4 martie 2022 o delegație formată din opt persoane condusă de primarul comunei Moftin, dl. Gheorghe David, a participat în Ungaria, în orașul Nyíradony, la conferința de încheiere a proiectului ROHU392 ,,Răspuns integrat pentru asistență medicală în zona transfrontalieră”, proiect finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria. Evenimentul a fost organizat de către Primăria orașului Nyíradony, în calitate de partener de proiect.
În cadrul conferinței au fost prezentate rezultatele proiectului de pe ambele părți ale graniței, precum și rezultatele studiului comun privind starea de sănătate a populației în zona transfrontalieră, dar și rolul și atribuiile autorității publice locale din Ungaria privind sănătatea publică. De asemenea, a fost făcută o vizită la Stația de Ambulanță a orașului Nyíradony, investiție realizată în cadrul proiectului. În cadrul vizitei au fost prezentate atribuțiile și competențele unității de ambulanță, dotările și personalul operativ și importanța înființării și funcționării unității de ambulanță în regiune.

Disclaimer


Jelen web oldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Majteny Polgármesteri Hivatal

Köszönjük hogy meglátogatta a www.primariamoftin.ro honlapunkat és reméljük, hogy az itt talált információkat hasznosnak tartja. Kérjük böngészéshez használja a menüt, tájékozódáshoz az oldaltérképet és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk online vagy telefonon. Kellemes böngészést kívánunk!

Contact

Strada Principala, nr. 219
Moftinul Mic, Jud. Satu-Mare
Cod 447207
Romania, UE
Tel: 0261.875.021 & 0261.875.116